Upravljanje porudžbinama i povratima e-trgovine

Mail Bokes Etc. Vam nudi profesionalna logistička rešenja za upravljanje skladištem Vašeg e-commerce poslovanja, pomažući vam ne samo u otpremi i pakovanju robe, već iu ispunjavanju zaliha i vraćanja.

UPRAVLJAJTE NARUDŽBINAMA I POVRATIMA VAŠE E-TRGOVINE SA MBE.

MENADŽER PORUDŽBINA

MBE stručnjaci mogu sastaviti, upakovati i otpremiti Vaše proizvode koji se prodaju onlajn u Srbiji i inostranstvu u skladu sa Vašim specifičnim potrebama, podržavajući Vas u procesima upravljanja porudžbinama zahvaljujući rešenjima po meri, dizajniranim prema Vašim specifičnim potrebama.

UPRAVLJANJE POVRATIMA

MBE centri mogu da se bave upravljanjem tokovima za povrat robe, kako na nacionalnom, tako i na međunarodnom nivou. Zahvaljujući iskustvu i stručnosti kvalifikovanog osoblja, možete računati na tačnu i profesionalnu uslugu upravljanja Vašim magacinom, koja će Vam omogućiti da u najkraćem mogućem roku rešite sve probleme oko porudžbina i povrata iz Vaše online prodavnice.

Oslanjajući se na MBE rešenja za upravljanje porudžbinama i povratima Vašeg poslovanja e-trgovine, možete uštedeti vreme da se fokusirate na svoje poslovanje, nudeći svojim klijentima efikasnost i pouzdanost.

Mail Bokes Etc. vam nudi logističke usluge po meri za Vaše poslovanje kako bi vaše porudžbine e-trgovine bile pod kontrolom u svakom trenutku: od organizacije skladišta do otpreme porudžbina, do upravljanja povratima.