Ekološki održivo pakovanje

MBE centri primenjuju princip održivog pakovanja kako bi sačuvali integritet vaše robe: zahvaljujući upotrebi sertifikovanih, recikliranih i reciklažnih materijala, možete zaštititi svoje proizvode i izbeći neprijatne, nepredviđene situacije tokom transporta, uz poštovanje životne sredine.

Princip održivosti je utkan u kvalitet našeg pakovanja.

Pakovanje predstavlja sredstvo pomoću kojeg svojim klijentima možete poslati poruku o vrednostima Vašeg poslovanja, kvalitetu usluga i posvećenosti detaljima. Bilo da je u pitanju estetika pakovanja, sposobnost zaštite sadržaja ili akcenat na održivosti, MBE centri se mogu pobrinuti za svaki od ovih aspekata.

Ponuda zelene ambalaže koju možete pronaći u MBE centrima pogodna je za različite vrste pošiljki: naša ekološka rešenja Vam omogućavaju da otpremite svoje proizvode poštujući životnu sredinu, bez žrtvovanja funkcionalnosti i praktičnosti.

Bilo da ste kompanija ili fizičko lice, MBE stručnjaci će Vam pomoći da upravljate svim fazama pakovanja i isporuke: od pakovanja specijalizovanim i ekološki prihvatljivim materijalima do odabira najpogodnijeg kurira.

Izbor MBE znači da možete računati na pouzdana i inovativna rešenja za pakovanje i bezbedan transport Vaše robe, u skladu sa principima održivosti.

Edit Content
6155 Z 5812 Z MBE Q1 LandingPage Shipping Header 1 1024x499

MBE Shipping

Više od isporuke.

Ukoliko MBE-u poveriti Vaše domaće i međunarodne pošiljke, možete računati na fleksibilna rešenja prilagođena Vašim potrebama.

Uz MBE Shipping možete lako i bezbedno da šaljete dokumenta i proizvode kako u Srbiji tako i širom sveta.

Edit Content
6939 Z Hero Q4 1600x780 International Shipping ITA 1024x499

Međunarodna špedicija

Sa MBE Shipping možete lako i bezbedno možete da šaljete dokumenta i proizvode kako u Srbiji tako i širom sveta. Poveriti MBE-u svoje domaće i međunarodne pošiljke znači da možete računati na fleksibilna rešenja prilagođena Vašim potrebama.