Usluga izvoza vina

Da li ste u potrazi za profesionalnim i pouzdanim partnerom za izvoz vina?

 

Mi cenimo vaša vina, kojim god putem da krenu, čak i online.

 

Zahvaljujući iskustvu MBE stručnjaka u oblasti logistike, sa MBE rešenjima za isporuku vina možete slati Vaše boce kupcima u Srbiji i inostranstvu. MBE centri su specijalizovani za isporuku finog vina i odlikuju se visokim nivoom stručnosti, sposobnosti rešavanja problema i posvećenosti detaljima u svakoj fazi procesa.

Zašto izabrati MBE za isporuku vaših vina:
 • Stručnost
  Specijalisti smo za isporuku vina, sposobni da odgovorimo na sve nepredvidive izazove i detaljno
  ispratimo ceo proces.
 • Jednostavnost
  Mi vodimo računa o Vašim proizvodom od trenutka preuzimanja do isporuke, tako da Vi ne morate.
 • Briga o potrošačima
  Vodimo računa o celokupnoj dokumentaciji, uključujući onu potrebnu za izvoz.
 • Dostava u SAD
  Vino možete slati privatnim kupcima (tj. za ličnu upotrebu) u Sjedinjene Američke Države uz kompletno regulisanje poreskih taksi i carina, uz dostavu obaveštenja o uvozu vina, u skladu sa zahtevima Uprave za hranu i lekove.

Dodatno, korišćenjem našeg portala MBE Online, možete komunicirati u realnom vremenu sa svojim MBE centrom i na taj način samostalno upravljati pošiljkama. Upotrebom MBE Online možete se oprostiti od e-pošte i eksel tabela.

Edit Content
6083 Z Slideshow Mbe Safevalue 4 Business 1

MBE SafeValue 4Business

Vaša pošiljka je u sigurnim rukama onih koji imaju iskustva u tome.

Sa MBE SafeValue 4Business, Vaši proizvodi su zaštićeni od momenta kada ih predajete u naše ruke do isporuke Vašim klijentima.

Kompletna rešenja za pakovanje, isporuke i osiguranje Vaših traženih pošiljki, koja Vam omogućevaju da u slučaju oštećenja ili gubitka Vaših proizvoda, nastala šteta bude nadoknađena od strane našeg profesionalnog i stručnog tima.

Edit Content
6012 Z Mbe E Link Carousel 1 1

MBE eShip

Da li već imate e-trgovinu i vršite isporuku Vaših proizvoda online?

Sa MBE eSHIP možete povezati Vašu e-trgovinu sa MBE sistemom i iskorititi MBE usluge otpreme i logistike. Besplatno i lako za instaliranje, omogućava vam da automatizujete upravljanje isporukama, tako što ćete organizovati sve logističke aspekte.

Dodatno, MBE nudi posebnu podršku i savete za digitalni Izvoz i pruža Vašoj e-trgovini visoko specijalizovanog partnera koji će rukovoditi svim aktivnostima vezanim za logistiku online prodaje na stranim tržištima.