Osiguranje dragocenosti

Osigurajte svoje dragocenosti uz MBE SafeValue.

Sveobuhvatno rešenje za isporuku Vaših dragocenosti, uz profesionalnu uslugu pakovanja, otpreme i osiguranja, koje štiti Vašu robu od momenta preuzimanja do isporuke. 

Sa MBE SafeValue možete računati na posebno osmišljeno rešenje za otpremu i zaštitu Vaših dragocenosti, tako da ste sigurni od bilo kakve štete ili gubitka.

Šta možete poslati uz MBE SafeValue?

Fino vino, modne proizvode, tekstil i kožnu galanteriju, prototipove, proizvodne mašine, hi-tech proizvode, muzičke instrumente i mnoge druge dragocenosti, kako za Vaše privatne potrebe tako i za Vašu kompaniju.

Pored toga, sa MBE SafeValue Art možete računati na posebno skrojeno rešenje za umetnička dela, nakit, antikvitete i kolekcionarske predmete. MBE SafeValue Art pokriva vrednost umetničkih dela u slučaju gubitka, a u slučaju oštećenja obezbeđuje nadoknadu troškova restauracije i amortizacije dela.

Šta je sa biznisom? MBE SafeValue 4Biz je rešenje dizajnirano za Vaše poslovanje i Vaš mir. Predstavlja sve što Vam je potrebno za pokriće češćih pošiljki manje vrednosti, uz zaštitu stvarne vrednosti Vaše robe i troškova cele pošiljke.

209 MBE SafeValue Logo
211 SafeValue Art Logo Crop
210 MBE SafeValue 4Biz Logo Crop

MBE. Sve u jedom.

Sa MBE SafeValue dobijate:

  • Rešenja dizajnirana da očuvaju celovitost proizvoda;
  • Pokriće stvarne vrednosti robe i njene otpreme;
  • Osiguranje u slučaju oštećenja ili gubitka pošiljke.

Druga MBE rešenja

Međunarodna špedicija
Međunarodna špedicija

Sa MBE Shipping možete lako i bezbedno možete da šaljete dokumenta i proizvode kako u Srbiji tako i širom sveta. Poveriti MBE-u svoje domaće i međunarodne pošiljke znači da možete računati na fleksibilna rešenja prilagođena Vašim potrebama.

9656 N Carousel Pack And Ship 300x300 1
Štampa i marketing
Štampa i marketing

Promovišite Vaše poslovanje uz dobro osmišljene marketinške aktivnosti i komunikacione materijale poput čestitki, personalizovanih uređeja, kalendare, božićne postere i flajere. MBE Print & Marketing je pravi izbor za Vaše izazove

6997 N Carousel Print And Marketing 300x300 1
Digitalna rešenja
Digitalna rešenja

Sa MBE Digital Solutions možete računati na stručne partnere koji su u mogućnosti da upravljaju prilagođenim logističkim procesima, dok ćete Vi moći da se oslonite na jedinstvenog pužaoca usluga za sve vaše logističke i transportne aktivnosti.

9655 N Carousel Digital Solutions 300x300 1