Rešenja za e-trgovinu

Oslobodite Vaš poslovni potencijal

MBE digitalizovana isporuka i logistika.

Dajte podsticaj svom e-poslovanju: sa MBE personalizovanim rešenjima za digitalizovanu isporuku i logistiku. MBE rešenja su kreirana za kompanije, preduzetnike, ali i zanatlije koji traže pouzdanog partnera koji će im pomoći da svoje poslovanje uspešno prenesu na internet nudeći sveobuhvatna i fleksibilna rešenja, koja su predviđena za one koji prodaju online i posredstvom velikih online tržišta kao što su Amazon i e-Bay. Istovremeno su kompatibilna sa programskim platformama kao što su Magento CE, PrestaShop, Shopify, Woo Commerce i nude mogućnost prilagođenih API rešenja.

Povezivanjem MBE platforme direktno sa Vašim postojećim sistemom, pomoći će Vam pri automatizaciji upravljanja pošiljkama i olakšati proces prodaje. MBE rešenja za digitalizovanu isporuku i logistiku omogućavaju Vam da optimizujete iskustvo kupovine i unapredite prepoznatljivost Vašeg brenda, kako biste otkrili nove poslovne prilike i učinili Vaše poslovanje konkurentnim, čak i u uslovima današnjih tržišnih izazova.

Omogućite besprekorno iskustvo kupovine sa MBE.

MBE Digitalna Rešenja

Digitalne “sve u jednom” usluge koje pomažu vašem brendu da napreduje.

Lako je doći do kupaca na mreži sa pravim rešenjima i alatima za digitalni marketing, koji Vam daju više šansi da dosegnete ciljnu publiku, tako što ćete izgraditi efektivno onlajn prisustvo za svoju kompaniju i biti tamo gde su Vaši klijenti. MBE može da ponudi efikasna rešenja za veću online vidljivost i razvoj Vaših digitalnih kanala prodaje. Predstavite svoj brend ili e-prodavnicu, ili učinite Vašu veb lokaciju bolje pozicioniranom na internet pretraživačima.

MBE Pakovanja

Usluga pakovanja koja vašem poslovanju daje podsticaj.

Vaši kupci zaslužuju jedinstveno iskustvo proizvoda: posebno skrojena MBE rešenja za pakovanje daju lični pečat i izazivaju oduševljenje prilikom otpakivanja. Personalizovano rešenje za Vaše proizvode koje naglašava Vaš brend i dodaje dašak stila i glamura u skladu sa Vašim specifičnim potrebama. Takođe, možete optimizovati Vaše vreme i resurse dok istovremeno smanjujete uticaj na životnu sredinu, jer MBE koristi inovativne tehnike i materijale za pakovanje.

Sada znate da imate pouzdanog partnera na svojoj strani!

MBE je pravi partner, od početka do kraja, koji podržava sve faze prelaska na digitalno poslovanje pružanjem jedinstvenog i sveobuhvatnog rešenja.

Edit Content
6012 Z Mbe E Link Carousel 1 1

MBE eShip

Da li već imate e-trgovinu i vršite isporuku Vaših proizvoda online?

Sa MBE eSHIP možete povezati Vašu e-trgovinu sa MBE sistemom i iskorititi MBE usluge otpreme i logistike. Besplatno i lako za instaliranje, omogućava Vam da automatizujete upravljanje isporukama, tako što ćete organizovati sve logističke aspekte.

Dodatno, MBE nudi posebnu podršku i savete za digitalni Izvoz i pruža Vašoj e-trgovini visoko specijalizovanog partnera koji će rukovoditi svim aktivnostima vezanim za logistiku online prodaje na stranim tržištima.

Edit Content
6661 Z MyLogistics Slider 1024x499

MBE MyLogistics

Vaša logistika pod kontrolom.

Otkrijte sveobuhvatno i personalizovano rešenje za upravljanje logističkim procesima: od skladištenja do online isporuka.