Isporuka vina

Jedan partner, više usluga.

MBE Wine je idealno rešenje za slanje Vašeg vina u Srbiji i ka inostranstvu čak i tokom praznične sezone. Kompletna usluga dizajnirana za e-trgovinu, proizvođače i ugostitelje, koji žele da budu spremni za izazove usled visokog rasta potražnje, održavajući pritom visoke standarde tokom jednog od najizazovnijih perioda u godini. MBE Vam može pomoći u upravljanju logistikom, pakovanju i otpremi krhkih staklenih boca, kao i u pripremi neophodne papirologije za izvoz Vašeg vina širom sveta. MBE centri mogu upravljati logističkim procesom, od preuzimanja do pakovanja odgovarajućim materijalima za očuvanje vina tokom transporta, uz to se brinu za svu dokumentaciju pre i posle otpreme.

Želite da pružite dodatnu zaštitu svojim vinskim bocama tokom praznične sezone

Sa MBE SafeValue imate sveobuhvatnu zaštitu proizvoda koja će Vam pružiti pokriće od trenutka preuzimanja do isporuke, nadoknađujući ne samo vrednost proizvoda već i troškove isporuke i pakovanja u slučaju gubitka ili oštećenja.

KAKO NAJBOLJE UPRAVLJATI POŠILJKAMA VINA TOKOM PRAZNIČNE SEZONE.

Dobra vina zaslužuju dobru isporuku

MBE. Sve u jedom.

Sa profesionalnim partnerom za isporuku vina dobijate:

  • Preuzimanje (na zahtev)
    Ako je potrebno, možete zatražiti od svog MBE centra da preuzme Vaše boce vina. Samo treba da izaberete kada.
  • Profesionalno pakovanje
    Nemate čega da se plašeti za Vaše vinske boce zahvaljujući našim profesionalnim rešenjima za pakovanje.
  • Praćenje pošiljke
    Pomoću koda za praćenje kontrolišete status pošiljke.

Isporuka vina je laka uz MBE!

Uz MBE Wine, možete da pošaljete Vaše vino za ličnu upotrebu u Sjedinjene Američke Države, uz potpuno upravljanje carinskim procedurama i regulisanje poreskih taksi, kao i dostavu obaveštenje o uvozu vina, a u skladu sa zahtevima Uprave za hranu i lekove. Bilo da ste proizvođač vina, veletrgovac, vlasnik vinoteke, vlasnik restorana, somelijer ili samo ljubitelj vina koji želi da isporuči vino i penušavac, za prodaju ili ličnu upotrebu, možete se osloniti na MBE.

 

Sva MBE rešenja za prazničnu euforiju pošiljki

Edit Content
6938 Z Hero Q4 1600x780 Overall 1024x499

Sva MBE rešenja

Sa MBE možete maksimalno iskoristiti Vaše prodajne mogućnosti tokom predstojeće praznične sezone. Oslonite se na širok spektar MBE rešenja za Vaše poslovanje: od pakovanja i isporuke do logistike, e-trgovine, štampe i marketinga, ukažite poverenje stručnjacima u vašem MBE centru.

Edit Content
6939 Z Hero Q4 1600x780 International Shipping ITA 1024x499

Međunarodna špedicija

Sa MBE Shipping možete lako i bezbedno možete da šaljete dokumenta i proizvode kako u Srbiji tako i širom sveta. Poveriti MBE-u svoje domaće i međunarodne pošiljke znači da možete računati na fleksibilna rešenja prilagođena Vašim potrebama.

Edit Content
6940 Z Hero Q4 1600x780 Digital Solutions ITA 1024x499

Digitalna rešenja

Sa MBE Digital Solutions možete računati na stručne partnere koji su u mogućnosti da upravljaju prilagođenim logističkim procesima. Izbor MBE Digital Solutions omogućiće Vam da se oslonite na jedninstvenog pužaoca usluga za sve Vaše logističke i transportne aktivnosti.

Edit Content
7006 Z Hero Q4 1600x780 MBE Wine ITA 1024x499

Slanje vina

Šaljite Vaša vina u Srbiji i inostranstvu čak i tokom praznične sezone.

Kompletna usluga dizajnirana za e-trgovinu, proizvođače i ugostitelje koji žele da otpremaju svoje vinske boce tokom jednog od najizazovnijih perioda u godini.

Edit Content
7007 Z Hero Q4 1600x780 Print And Marketing ITA 1024x499

Štampa i marketing

Promovišite Vaše poslovanje uz dobro osmišljene marketinške aktivnosti i komunikacione materijale poput čestitki, personalizovanih uređeja, kalendare, božićne postere i flajere. MBE Print & Marketing je pravi izbor za izazove tokom praznične sezone.