Rešenja za pakovanje i otpremu bicikala

Slanje bicikala zahteva stručnost i iskustvo, posebno kada je reč o pakovanju, tada je neophodno osloniti se na profesionalnu uslugu kao što je ona koju nude MBE centri.

 

BEZBEDNO ŠALJITE VAŠ BICIKL SA MBE.

MBE se bavi isporukom bicikala i komponenti u Srbiji i inostranstvu, vodeći računa o svakoj fazi transporta, od preuzimanja do konačne isporuke. MBE stručnjaci nude savete i prilagođena rešenja za zaštitu Vašeg vozila tokom transporta. Zahvaljujući profesionalnoj usluzi pakovanja koja se obavlja specijalizovanim tehnikama i materijalima, Vaš bicikl će bezbedno putovati.

Idete na odmor? Ne idite bez svoje omiljene aktivnosti: sa MBE možete učiniti da Vaš bicikl stigne direktno na odredište, odmah spreman za upotrebu. Na zahtev, preuzimamo vozilo direktno sa Vaše adrese, brinemo se o njegovom pakovanju i transportu. Rešenje osmišljeno da Vam pomogne da putujete lagano, bez stresa i da u potpunosti uživate u trenucima opuštanja: naći ćete svoj bicikl na svom odredištu. Bez obzira da li želite da pošaljete bicikl kako biste uživali u njegovoj vožnji na udaljenoj destinaciji ili želite da ga isporučite kao poklon prijatelju ili rođaku, kontaktirajte Vaš MBE centar i možete računati na preciznu, profesionalnu i kvalitetnu uslugu dostave.

Edit Content
6155 Z 5812 Z MBE Q1 LandingPage Shipping Header 1 1024x499

MBE Shipping

Više od isporuke.

Ukoliko MBE-u poveriti Vaše domaće i međunarodne pošiljke, možete računati na fleksibilna rešenja prilagođena Vašim potrebama.

Uz MBE Shipping možete lako i bezbedno da šaljete dokumenta i proizvode kako u Srbiji tako i širom sveta.

Edit Content
6156 Z 5821 Z SafeValue 1600x780 3 1 1 1 1 1 1 1024x499

MBE Safe Value

Šaljite Vaše dragocenosti bezbedno.

Sa MBE SafeValue Vaša pošiljka je sigurna od momenta preuzimanja do isporuke.

Sveobuhvatno rešenje za isporuku Vaših dragocenosti, koje zahvaljujući profesionalnoj usluzi pakovanja, otpreme i osiguranja, štiti Vašu robu od bilo kakvog oštećenja ili gubitka.