Marketing rešenja

Kreativna rešenja za Vašu online i offline komunikaciju

MBE stručnjaci su napravili posebna rešenja za komunikaciju i marketing kao vid podrške Vašem poslovanju. Od kreiranja i štampanja promotivnih materijala za Vaše korporativne događaje do izrade i uređivanja profesionalnih veb-sajtova i platformi za e-trgovinu sa ciljem unapređenja prodaje i podizanja broja online kupaca.

6845 T Thumb Listing Comunicazione Per Eventi Rework

Promocija događaja

MBE stručnjaci u oblastima štampe i grafike stvorili su niz prilagodljivih rešenja za kreiranje i štampu promotivnih materijala za korporativne događaje.

6844 T Thumb Listing Comunicazione Eventi Fiere

Promotivni materijali za sajmove

Promocija Vaše kompanije i Vaših brendova na sajmovima je sad jednostavna sa MBE-om : roll-up baneri, flajeri, brošure, brendirani uređaji i još mnogo toga, deo su naše ponude.

6843 T Thumb Listing Direct Mailing

Direktni Marketing

Kompletnu ponudu direktnog marketinga čine promotivni proizvodi i usluge koje imaju cilj da privuku nove korisnike ili klijente, od najjednostavnijih rešenja poput flajera do posebno prilagođenih rešenja.

6846 T Corporate Identity Fr Th

Korporativno brendiranje

Kompletna usluga, posebno osmišljena za Vaše potrebe, koja ima za cilj da doda nove nijanse prepoznatljivosti Vaše kompanije i osnaživanja Vašeg brenda.

6842 T Thumb Image Web Marketing 150x150 1

Digitalni marketing

Kreiranje profesionalnih veb-sajtova i usluge digitalnog marketinga sa ciljem unapređenja Vašeg online prisustva, privlačenja novih korisnika i širenja Vašeg poslovanja.