Upravljanje skladištem: komisioniranje i pakovanje

Oslonite se na Vaš MBE centar za optimizaciju procesa i efikasnu kontrolu nad magacinskim aktivnostima Vaše kompanije. Možete se osloniti na rešenja za komisioniranje, sastavljanje i pakovanje, dizajnirana da zadovolje potrebe Vašeg poslovanja.

POBOLJŠAJTE UPRAVLJANJE VAŠIM SKLADIŠTEM SA MBE.

Fleksibilnost MBE rešenja posvećenih logistici nudi Vam sastavljanje različitih referenci i mogućnost dodavanja promotivnog materijala, kao što su flajeri i uzorci, kako biste personalizovali Vaše pakete. MBE centri nude prilagođena rešenja pakovanja posebno za Vaše poslovanje.

Da li želite da fleksibilno i pravovremeno odgovorite na zahteve tržišta? Zahvaljujući velikom iskustvu u sektoru logistike, MBE stručnjaci su u mogućnosti da precizno rukovode aktivnostima komisioniranja i pakovanja u Vašem skladištu, sa raznovrsnim rešenjima skrojenim po vašoj meri i prilagođenim Vašoj kompaniji.

Pored upravljanja procesima komisioniranja, MBE stručnjaci brinu i o pakovanju Vaših proizvoda kako bi Vam pomogli da pronađete idealno rešenje za bezbedan transport i otpremu Vaše robe. Profesionalna rešenja koja nudi MBE pomažu Vam da optimizujete procese komisioniranja i pakovanja, za efikasno upravljanje Vašim skladištem.

Edit Content
6155 Z 5812 Z MBE Q1 LandingPage Shipping Header 1 1024x499

MBE Shipping

Više od isporuke.

Ukoliko MBE-u poveriti  Vaše domaće i međunarodne pošiljke, možete računati na fleksibilna rešenja prilagođena Vašim potrebama.

Uz MBE Shipping možete lako i bezbedno da šaljete dokumenta i proizvode kako u Srbiji tako i širom sveta.

Edit Content
6156 Z 5821 Z SafeValue 1600x780 3 1 1 1 1 1 1 1024x499

MBE Safe Value

Šaljite vaše dragocenosti bezbedno.

Sa MBE SafeValue Vaša pošiljka je sigurna od momenta preuzimanja do isporuke.

Sveobuhvatno rešenje za isporuku Vaših dragocenosti, koje zahvaljujući profesionalnoj usluzi pakovanja, otpreme i osiguranja, štiti Vašu robu od bilo kakvog oštećenja ili gubitka.