Paketi

MBE nudi fleksibilna i prilagođena rešenja za bezbedno slanje paketa u Srbiji i ka inostranstvu.

BEZBEDNO ŠALJITE VAŠE PAKETE SA MBE.

Naša kompletna i profesionalna usluga dostave paketa pruža podršku u svakoj fazi, počev od odabira najpogodnijeg kurira za Vaše lične potrebe ili potrebe Vaše kompanije. Slanje paketa sa MBE je jednostavno i brzo: MBE centri, zahvaljujući profesionalizmu i iskustvu kvalifikovanog osoblja, pomažu Vam u svakoj fazi procesa, od preuzimanja robe na zahtev, preko pakovanja specijalizovanim tehnikama i materijalim do praćenja pošiljke.

Oslanjajući se na MBE nećete morati da merite težinu, dimenzije ili pripremate pakete za slanje: mi vodimo računa o svakom aspektu, uključujući neophodnu dokumentaciju za carinu. Garantujemo prvoklasnu uslugu za dostavljanje Vaših paketa na odredište.

Zahvaljujući našem iskustvu, moći ćete da zaštitite i otpremite pakete širom sveta, MBE stručnjaci će Vam ponuditi najpogodnije rešenje za transport Vaših predmeta u skladu sa važećim propisima. U svakom MBE centru ćete pronaći tim stručnjaka koji može odgovoriti na sva Vaša pitanja i koji je spreman da Vas blagovremeno posavetuje o najboljem rešenju da Vaši paketi stignu na krajnju destinaciju.