Praznične isporuke

MBE. Bolji od Deda Mraza.

Sezona praznika je pred nama i znamo da je odabir i slanje poklona bliskim prijateljima, partnerima, rođacima ili poslovnim saradnicima tokom najprometnijeg perioda u godini pravi poduhvat. Naš posvećeni tim stručnjaka može da se pobrine za ceo proces isporuke Vaših božićnih poklona ili proizvoda u skladu sa Vašim posebnim zahtevima, stvarajući tako rešenja po Vašoj meri. Ove praznične sezone odaberite sebi najbolji poklon: izaberite bezbrižnost zahvaljujući MBE rešenjima za pakovanje i isporuku prazničnih poklona.

Izaberite MBE SafeValue kao vid osiguranja stvarne vrednosti vaših dragocenosti i njihove isporuke, od trenutka preuzimanja artikla do njegove dostave. Međunarodne i domaće isporuke poklona, vina, modnih i visokotehnoloških proizvoda, kao i muzičkih insturmenata i mnogih drugih vrednih predmeta koje treba da pošaljete kako bi Vaši praznični dani  bili posebni.

6975 N Bullet Point Christmas Shipping 600x600 1

MBE. Sve u jedom.

Pružite poverenje stručnjacima.

Ove praznične sezone izaberite MBE da upakujete i pošaljete svoje božićne poklone dodajući dašak ličnog stila. Možete kombinovati MBE Pack & Ship Solutions sa:

  • PRILAGOĐENIM ČESTITKAMA
  • PRILAGOĐENIM PAKOVANJEM
  • KALENDARIMA I JOŠ PO NEČIM

Sva MBE rešenja za vrh praznične sezone

Pakovanje i isporuke
Pakovanje i isporuke

Šaljite dokumenta i proizvode lako i bezbedno širom Evrope i sveta, sa fleksibilnim rešenjima koja su prilagođena Vašim potrebama.

6510 Z Slide Packandship 1
Logistika i E-trgovina
Logistika i E-trgovina

Držite stvari pod kontrolom, od inventara, povraćaja robe do izveštavanja i skladištenja Vaših online pošiljki, kako biste sačuvali vreme i resurse

6512 Z Solutions Logistics 1
Štampa i Marketing
Štampa i Marketing

Kreativna i fleksibilna marketinška rešenja koja odgovaraju bilo kom budžetu, vremenskom okviru ili zahtevima u pogledu kvaliteta. Oslonite se na MBE stručnjake kako biste maksimalizovali učinak svog poslovanja.

6511 Z Solutions PrintMarketing 1 1
Ostalo
Ostalo

Otkrijte širok spektar usluga i proizvoda, od ambalaža za pakovanje i kancelarijskog materijala do izrade profesionalnih veb-sajtova i e-trgovina platformi.

6513 Z Solutions ETC 1