Sveobuhvatna rešenja za Vaše poslovanje

Jedan partner, mnogo usluga.

Sezona praznika je pred nama i vreme je da se kompanije pripreme za izazove koje donose naredni meseci. Vođenje računa o ključnim detaljima jeste najbolji način da se odgovori na potrošačku euforiju bez odstupanja od visokih standarda usluga koje nudite svojim klijentima.

Od pakovanja i isporuke do logistike i e-trgovine, od upravljanja povratima robe do međunarodne isporuke, od štampanja vizit karti do posebnog dizajna pakovanja koje će izazvati oduševljenje i iznenađenje Vaših poslovnih partnera i klijenata. Za sve to možete se osloniti na MBE stručnjake.

Sveobuhvatna rešenja za Vaše poslovanje
Visokokvalitetna usluga, zahvaljujući savremenim tehnologijama i timu profesionalaca koji Vam stoje na raspolaganju.
Personalizovana rešenja za sve poslovne potrebe

5 prilika za vašu prazničnu sezonu
Otkrijte 5 saveta kako da transformišete izazove koje donosi
praznična sezona u odlične poslovne prilike.
6926 N Bullet Poin Mbe Digital Solutions 600x600 1

MBE. Sve u jednom.

Imajte poverenja u stručnjake MBE centra.

Sa MBE možete maksimalno povećati svoj prodajni potencijal tokom predstojeće praznične sezone. Oslonite se na širok spektar MBE rešenja za vaše poslovanje:

  • LOGISTIKA I E-TRGOVINA
    Automatizujte isporuke i olakšajte upravljanje logistikom od početka do kraja, od preuzimanja i pakovanja do upravljanja otpremom i povratom pošiljki.
  • MEĐUNARODNA ISPORUKA
    Uverite se da kupovina i isporuke mogu biti nesmetane, jednostavne i blagovremene, čak i tokom sezonskog špica.
  • ŠTAMPA & MARKETING
    Odštampajte logo na kutiji, kreirajte etikete po meri, napravite svoje uzorke, flajere ili zapakujte poklone u paketima od održivih materijala.

Sva MBE rešenja za vrh praznične sezone

Pakovanje i isporuke
Pakovanje i isporuke

Šaljite dokumenta i proizvode lako i bezbedno širom Evrope i sveta, sa fleksibilnim rešenjima koja su prilagođena vašim potrebama

6510 Z Slide Packandship 1
Logistika i e-Trgovina
Logistika i e-Trgovina

Držite stvari pod kontrolom, od inventara, povraćaja robe do izveštavanja i skladištenja vaših online pošiljki, kako biste sačuvali vreme i resurse

6512 Z Solutions Logistics 1
Štampa i Marketing
Štampa i Marketing

Kreativna i fleksibilna marketingška rešenja koja odgovaraju bilo kom budžetu, vremenskom okviru ili zahtevima u pogledu kvaliteta. Oslonite se na MBE stručnjake kako biste maksimalizovali učinak svog poslovanja.

6511 Z Solutions PrintMarketing 1 1
Ostalo
Ostalo

Otkrijte širok spektar usluga i proizvoda, od ambalaža za pakovanje i kancelarijskog materijala do izrade profesionalnih Veb-sajtova i e-Trgovina platformi.

6513 Z Solutions ETC 1